1 januari 2010 Oprichting Hoorexpert BV 

Vanuit Hoorexpert BV worden alle activiteiten van de eenmanszaak Hoorexpert en Zorgexpert overgenomen en de verkoopactiviteiten opnieuw gestructureerd.

Om de functie van importeur/groothandel van Hoorexpert en Zorgexpert nog slagvaardiger te kunnen uitoefenen en de structuren van de vele ontwikkelingen binnen de organisatie te verduidelijken is er besloten om in samenwerking met Humantechnik (Dhr Gerhard Sicklinger) Hoorexpert BV op te richten.

Hoorexpert BV met als enige eigenaren Dhr. Sicklinger en Dhr. Gisolf, neemt alle importeurs-, en groothandels activiteiten over van de eenmanszaak.
Mede hierdoor wordt de handelsnaam Zorgexpert beëindigd en de bestaande eenmanszaak als privé bedrijf omgezet naar de naam Gisolf / Hearingcare. Alle activiteiten die niet onder de groothandelsfunctie vallen, zoals dienstverlening, installaties en e-commerce blijven dus onder Gisolf / Haringcare vallen en worden uitgedragen via de naam Hearingcare.

  • Hoorexpert BV richt zich vanaf nu volledig op de audiologiebranche.
  • Zorgexpert (vallend onder Hoorexpert BV) richt zich als groothandel vanaf nu volledig op zorgsector, zoals senioren- en thuiszorgwinkels.
  • Alle overige activiteiten, zoals vooralsnog vormgegeven onder Hearingcare, blijven bij Gisolf / Hearingcare